Yoğurt hayatının vazgeçilmezlerinden olanlar için lezzetli bir salata!
Malzemeler:
- 2 su bardağı erişte
- 6 yemek kaşığı tereyağı
- 1 su bardağı yoğurt
- Ceviz
- Pul biber
- Nane
Yapılışı:
- Erişteyi tuzlu suda haşlayın.
- Haşlanmış erişteyi tereyağında yaklaşık 5 dakika kavurun.Sonra cevizi ekleyip 1 dakika daha kavurun.
- Soğuduktan sonra yoğurdu, cevizi, pul biber ve naneyi ekleyin.
- Soğuk servis yapın.
Afiyet olsun!
Notlar:
- Eğer yoğurdu ekler eklemez servis etmeyecekseniz servis esnasında biraz daha yoğurt eklemeniz gerekebilir. Erişteler ilk aşamada koyduğunuz yoğurdu çekecektir. Sakıncası yok, ne kadar yoğurt, o kadar lezzet ;)
0 yorum:
Yorum Gönder