Yoğurtlu Erişte Salatası

14 Aralık 2013 Cumartesi



Yoğurt hayatının vazgeçilmezlerinden olanlar için lezzetli bir salata!

Malzemeler:

  • 2 su bardağı erişte
  • 6 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 su bardağı yoğurt
  • Ceviz
  • Pul biber
  • Nane


Yapılışı:

  • Erişteyi tuzlu suda haşlayın.
  • Haşlanmış erişteyi tereyağında yaklaşık 5 dakika kavurun.Sonra cevizi ekleyip 1 dakika daha kavurun.
  • Soğuduktan sonra yoğurdu, cevizi, pul biber ve naneyi ekleyin.
  • Soğuk servis yapın.


Afiyet olsun!

Notlar:
  • Eğer yoğurdu ekler eklemez servis etmeyecekseniz servis esnasında biraz daha yoğurt eklemeniz gerekebilir. Erişteler ilk aşamada koyduğunuz yoğurdu çekecektir. Sakıncası yok, ne kadar yoğurt, o kadar lezzet ;)

0 yorum:

Yorum Gönder

Telden Dolap Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino